Naslovnica Crna Kronika Kako su sarajevski portali presudili obitelji koja je jutros poginula

Kako su sarajevski portali presudili obitelji koja je jutros poginula

Onako kako presuđuju Hrvatima u BiH, forsiraju da im se biraju predstavnici i slično, tako su neki sarajevski mediji u dobroj mjeri dali doprinos pogibiji Almira Brkića, njegove supruge i njegove kćeri.

 

Naime, neki su saznavali, a nazivaju se najposjećenijima u državi, da je Almir s krivotvorenom diplomom predavao matematiku. Međutim nitko od njih nije uzeo izjavu od sada pok. Almira da provjeri njegovu stranu priče. Također, nitko nije spomenuo ime i prezime tog pojedinca ili možda više njih koji su prodavali diplome. Oni su ostali zaštićeni, a jedan mali prosvjetni djelatnik imenom i prezimenom, s plaćom manjom od 1.000 KM ostao je osramoćen.

S takvim teretom, problemima koje je nosio u sebi, jutros je vozeći doživio prometnu nesreću, izgubio život, a stradala je i njegova supruga i njegova kćer.

I što će ti sarajevski portali, mediji, danas – sutra ako se dokaže Almirova nevinost, reći njegovoj drugoj djevojčici, siročetu koje je danas ostalo bez oca, majke i sestre? Kako će objasniti da su jedva čekali saznati njegovo ime i prezime da ga javno osramote bez provjere njegove strane priče.

Sarajevski mediji djeluju u glavnom gradu BiH i imaju puno bolji pristup fondovima, natječajima, tvrtkama, strancima… i to obilato koriste, a u obračunu s ljudima neki od njih idu ljigavo do kraja. Već sada neki od njih skidaju svoja ekskluzivna saznanja o diplomi pok. Brkića svjesni da su saznali samo njegovo ime i prezime, a nikad njegovu stranu priče, PRIČE KOJA NIKAD NIJE DOBILA SUDSKI EPILOG, a oni su već presudili.

Počivali u miru Brkići.

 

Grude.com