Naslovnica Crna Kronika Državljanke BiH pljačkale po Dubrovniku

Državljanke BiH pljačkale po Dubrovniku

Zbog sumnje da su počinile kaznena djela ‘Krađe’ uhićene državljanke BiH su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku..

Radeći na prevenciji nezakonitih radnji u zoni stare gradske jezgre u Dubrovniku, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su u popodnevnim satima, 11. srpnja, na Stradunu spriječili dvije državljanke Bosne i Hercegovine u dobi od 21 i 51 godine u krađi novčanika iz torbe državljanke Brazila.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su im u izvršenju kaznenog djela pomagale još tri ženske osobe čiji identitet je poznat policiji, te je za njima raspisana potraga.

Također je utvrđeno da su osumnjičene u popodnevnim satima u srijedu, 10. srpnja, na predjelu stare gradske luke u Dubrovniku iz torbe državljanke Srbije otuđile novčanik u kojem su se nalazili njeni osobni dokumenti, novac i bankovne kartice.

Zbog sumnje da su počinile kaznena djela ‘Krađe’ uhićene državljanke BiH su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, navedeno je u izvješću Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske.

Grude.com