Naslovnica Društvo Disney: Zaustavite LGBTIQ indoktrinaciju djece!

Disney: Zaustavite LGBTIQ indoktrinaciju djece!

Disney je svijetu objavio svoje novo partnerstvo s “LGBTIQ” zajednicom postavši domaćin prve LGBTIQ povorke, u subotu, 1. lipnja u Disneylandu u Parizu.

Prije održavanja LGBTIQ povorke u Parizu pripremili smo kampanju kojom od Disneya tražimo da prekine s privilegiranjem LGBTIQ životnih stilova i indoktriniranjem najmlađih te (p)ostane sigurno mjesto za obitelj, djecu i odrasle.

U manje od tjedan dana ta CitizenGO kampanja je prikupila više od  392 641 potpisa.

Iako je LGBTIQ povorka u Parizu održana, a u sjedištu Disneya u Londonu su odbili primiti potpise peticije, odlučili smo nastaviti kampanju.

LGBTIQ povorka u Disneylandu je čini se trebala proći ne zamjećeno u većem dijelu javnosti ali je zahvaljujući CitizenGO peticiji mnoštvo roditelja saznalo za novo Disneyevo partnerstvo.

Peticija je počela donositi prve rezultate pa je tako poveznica sa službene Disneylandove stranice na LGBTIQ povorku – uklonjena.

Disneyevo koketiranje s političkom korektnošću

Prisjetimo se CitizenGO kampanje Zaustavite pretvaranje kraljice Elseu lezbijku koja je nastala kao rekacija na pritisak da se kraljicu Elsu, jednu od najpopularnijih Disneyevig princeza s kojom se poistovjećuju milijuni djevojčica širom svijeta željelo učiniti lezbijkom.

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) je iznio podatke kako se manje od 3% ispitanika izjasnilo kao gay, lezbijka ili biseksualac. Međutim mediji su se pridružili kampanji želeći je učiniti viralnom.

I dok čekamo novi nastavak „Snježnog kraljevstva“ Disney je učinio ustupak u novom animiranom filmu „Priča o igračkama 4“ u kojem dvije kratke scene prikazaju dvije žene koje ostavljaju dijete u vrtiću i poslije dolaze po njega.

„Priča o igračkama 4“ jedan je od najvećih animiranih filmova ove godine i pogledat će ga milijuni osoba po cijelom svijetu te je korak naprijed prema normalizaciji uskraćivanja prava djeteta na majku ili oca.

Sve osobe je bez obzira na njihov njihov životni stil potrebno poštivati ali promicanje i nametanje rodnih sadržaja djeci u dječjim zabavnim parkovima i sadržajima potpuno je neprimjereno.

LGBTIQ povorka u pariškom Disneylandu nije bila jedina.

Universal Studios u Hollywoodu, u južnoj Kaliforniji, je na isti dan pomogao organizirati LGBTIQ povorku a u svijetu Walta Disneya na Floridi se svakog kolovoza održavaju homoseksualni dani.

Zbog svega toga ovaj put pišemo predsjedniku i direktoru korporacije Walt Disney, Robertu A. Igeru i tražimo od  Disneya da poštuje pravo djeteta na majku i oca i prestane s LGBTIQ indoktrinacijom.

Oko 157 millijuna ljudi posjetilo je Disneyeve zabavne parkove u 2018. godini.

Disney je carstvo izgrađeno na sadržajima koji prvenstveno privlače djecu i njihove roditelje.

Partnerstvo s LGBTIQ zajednicom nije promicanje jednakosti i tolerancije već pokušaj prisiljavanja roditelja i djece na prihvaćanje rodne ideologije i normalizaciju LGBTQ životnih stilova.

Disney XD kanal uveo je tako prvu mušku princezu u jednoj od epizoda crtića „Star protiv sila zla“.*

Lik iz crtića, Marco Diaz, u tom se nastavku prerušio u princezu Turdinu kako bi spasio školu.

U trenutku kad Marco želi učenicima otkriti istinu ravnateljica, gđa Zlica, mu skida majicu kako bi pokazala njegove dlake na prsima i razotkrila ga. Međutim, istog trena drugi likovi stanu na Marcovu stranu i počnu uzvikivati rodne slogane:

„To ništa ne dokazuje. Princeze mogu biti dlakave.“
„Zašto je važno što je dečko? Nije ništa krivo rekao.“
„Turdina je stanje uma.“
„ On može biti princeza ako želi!“

To je srž rodne ideologije: “Jesi li muškarac ili žena je stanje uma!”

Disney sa svojim animiranim filmovima i zabavnim parkovima ima povjerenje roditelja različitih vrijednosti, uvjerenja i vjerovanja te ovakvi događaji predstavljaju grubo iskorištavanje tog povjerenja.

Pridružite nam se ovoj peticiji i stanite uz nas u zaštiti prava djeteta na mamu i tatu!

Disney ima povjerenje milijuna roditelja i djece, recite im da želimo da ostanu mjesto zabave za obitelji i sve generacije a ne mjesto širenja LGBTIQ propagande!