Naslovnica Politika SDP nije mogao skupiti kvorum za sjednicu Gradskog odbora u Mostaru, Nikšić...

SDP nije mogao skupiti kvorum za sjednicu Gradskog odbora u Mostaru, Nikšić imenovao Perića za povjerenika

Zbog nepostojanja kvoruma na posljednje dvije sjednice Gradskog odbora SDP-a Mostar i ostavke predsjednika, predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić je za povjerenika GO SDP-a Mostar imenovao Zorana Perića, člana Predsjedništva, navodi se u propćenju SDP-a BiH.

-Isti je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP. BiH i statutom organizira izbore za gradska tijela SDP-a BiH Mostar. Ne ulazeći u razloge ostavke, moramo naglasiti da iste smatramo pretencioznim pogotovo što su se dogodili u zadnjem mjesecu četverogodišnjeg mandata. Činjenica da isti ne sadrže niti jedan mali element samokritike za pune četiri godine upravljanja organizacijom, ipak im daju jednu veliku dozu nevjerodostojnosti, istaknuli su iz SDP-a.

Navode da se, bez obzira na sve, zahvaljuju bivšem predsjedniku na doprinosu koji je dao razvoju SDP-a u Mostaru i žele mu svaku sreću u daljem radu.

-SDP Mostar će u idućem razdoblju jedinstveno i timski djeliti i prava i odgovornosti u branjenju vrijednosti socijaldemokracije i jedinstvenog Mostara, zaključili su iz SDP-a BiH.

Ero.tel