Naslovnica Crna Kronika Migranti ozlijedili policajca u Čapljini

Migranti ozlijedili policajca u Čapljini

Pet migranata uhićeno u Čapljini, prvo opljačkali trgovinu, pa ukrali automobil.

”U noći s nedjelje na ponedjeljak oko 1.40 sati, službenici Policijske uprave (PU) Čapljina lišili su slobode pet stranih državljana (migranata) inicijala A.M. (1991.) iz Alžira, T.A. (1986.) iz Sirije, J.M. (2001.) iz Sirije S.M. (2001.) iz Libije i H.S. (2001.) iz Sirije, zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela na području Čapljine”, navodi se u priopćenju MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ).

Osumnjičeni su navedenog datuma oko 00:10 sati izvršili razbojništvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini, te od uposlenice otuđili određen iznos novca.

Sat nakon, oko 1:10 sati, u Ulici Braće Radić u Čapljini osumnjičeni su otuđili putničko motorno vozilo marke Mercedes.

Koordiniranom akcijom policijskih službenika i policijskih patrola na terenu, osumnjičeni su locirani, te uz primjenu sredstava prinude lišeni slobode.

”Službenici PU Čapljina morali su uporabiti silu, jer su osumnjičeni pružali aktivni fizički otpor, te je jedan policijski službenik zadobio ozljede i hospitaliziran je Domu zdravlja Čapljina.

Provodeći krim-operativne radnje kod osumnjičenih je pronađen određen iznos novca i putničko motorno vozilo, gdje postoji osnovana sumnja da potiču iz izvršenih kaznenih djela”, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kamenjar.com