Naslovnica Društvo Završava započeto: Od 1. siječnja 2019. Komšićevi glasači kreću u Njemačku

Završava započeto: Od 1. siječnja 2019. Komšićevi glasači kreću u Njemačku

Kada je prvi put Željko Komšić postao član Predsjedništva uveo je BiH u recesiju neviđenih razmjera i nije znao zemlju izvući iz problema. Njegov drugi mandat obilježio je početak egzodusa.

Unatoč tome što su odlazili i Bošnjaci, odričući se zauvijek bh. državljanstva, samo se pričalo o tome da odlaze Hrvati iz BiH jer imaju hrvatsku putovnicu.

Međutim, da se granice otvore Bošnjaci, inače Komšićevi glasači, čiji je drugi predstavnik, krenuli bi masovno u “obećanu zemlju”, a kako stvari stoje od 1. siječnja 2019. će krenuti.

U Njemačkoj će se od 1. siječnja pojednostaviti dobivanje radnih dozvola pa će Komšićevi glasači koji su mizeriju zaradili glasom za njega, na čemu mogu zahvaliti SDA, zasigurno pohrliti u Europu.

Čak i najuspješniji bh. gospodarstvenici tvrde da ne mogu ponuditi rješenje kojim će zadržati radnike ovdje, pogotovo u situaciji kada imamo nestabilnu situaciju koja svakog trenutka može eskalirati.

Komšić će tako samo završiti započeto, a unatoč tome što ga povijest zasad vidi kao najgoreg šefa države u kolektivnom Predsjedništvu, on ne misli odustati.

Grude.com