Naslovnica Politika Marijan Knezović poslao žestoku poruku Milanu Bandiću: ‘Poltron bez obraza u politici’

Marijan Knezović poslao žestoku poruku Milanu Bandiću: ‘Poltron bez obraza u politici’

Marijan Knezović, poznati društveni aktivist žestokoj je iskritizirao zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

U objavi na svom Facebook profilu Knezović je Bandiću zamjerio posjet gorbu Blage Zadre u Grudama.

Naime, uoči svetkovine Svih svetih i Dušnog dana, Milan Bandić boravio je u Grudama te je tamo posjetio i grob legendarnog Blage Zadre.

Knezović je Bandića nazvao poltronom i čovjekom koji nema obraza u politici. Zasmetalo mu je to što se Bandić za, kako je naveo, potrebe prikupljanja glasova slika pored groba Blage Zadre dok se u Zagrebu druži s Draganom Markovićem Palmom, suradnikom zloglasnog Arkana.

Milan Bandić je definitivno čovjek s najmanje obraza u politici i eklatantan primjer poltrona. Jučer se u Grudama naslikavao kod spomenika i polagao vijenac za jednog od najvećih Hrvata u povijesti – Blagu Zadru, pokušavajući se vješto ogrebat za koji glas. Iza toga se u Zagrebu šepuri s Draganom Markovićem Palmom, Arkanovim suradnikom koji tvrdi kako je Hrvatska vojska izvršila genocid u Domovinskom ratu. Od Bandića manje obraza imaju samo oni koji mu plješću, no zato uglavnom budu dobro plaćeni i nagrađeni. U Hrvatskoj Milana Bandića nema mjesta za ideale i obraz, za Blagu Zadru, za Zvonka Bušića… Ali ima za one koji im na profesionalno licemjeran način polažu vijence, prije ili poslije slizivanja s Arkanovcima protiv kojih su se hrvatske veličine borile.” – napisao je Knezović na Facebook profilu.

https://www.facebook.com/knezovic.marijan?fref=nf