Naslovnica Društvo Breaking Bad postaje film

Breaking Bad postaje film

JEDNA od najboljih serija svih vremena Breaking Bad – postaje film.

Vince Gilligan, autor serije koja je svoje finale doživjela 2013. godine, radi na filmu koji bi trebao trajati dva sata, piše Variety. No mnogo toga još nije poznato. Tako se zasad ne zna hoće li se film prikazivati na TV-u ili u kinima, a i ostali detalji o filmu su nepoznati. Ne zna se hoće li film pratiti događaje prije događaja u seriji, hoće li se možda nastavljati na njih ili će biti riječ o nečem sasvim drugom.

Nije još poznato ni hoće li se u filmu pojavljivati glavni glumci iz serije. The Albuquerque Journal piše da film prati “bijeg otetog čovjeka i njegovu borbu za slobodu”. Isti medij piše i da bi naslov filma trebao biti Greenbriar, ali to nije potvrđeno.

Iako se još mnogo toga ne zna, obožavateljima serije je, prema reakcijama na društvenim mrežama, sasvim dovoljna informacija da je film u planu.

Netflixova serija Better Call Saul koja prati lik Saula Goodmana prije nego što je postao odvjetnik glavnog lika Breaking Bada, Waltera Whitea, postala je veliki hit, a velike su šanse da istu sudbinu doživi i ovaj film.