Naslovnica Život Don DAMIR STOJIĆU OSTAVITE SE ŽENA

Don DAMIR STOJIĆU OSTAVITE SE ŽENA

Hrvatski povratnik iz Toronta (Kanada), teologiju je završio na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, poslijediplomski studij u Washington (DC) gdje je na Catholic University of America 2007. magistrirao na katedri moralne teologije.

Naime moram reagirati na ove tzv. moraliste dotepene iz Kanade koji truju Hrvatsku katoličku djecu. Naime isti na Duhovne obnove Hrvatske mladeži dovodi Milana Bandića da im objašnjavaju o svojoj produhovljenosti.

Drugo volim kada se javi svećenik koji nema pojma o pojmu i ponaša se kao teški licemjer. Naime ginekolozi prepusuju tzv. anti bebi pilule u liječenju policističnih jajnika. I čudim se što don Damir Stojić nije zahtjevao da se odlikuje Darka Milinovića koji je na temelju takvog štetnog lječenja žena obogatio se jer je uveo taj štetni lijek točnije Yasmin tvrtke Bayer.

Pitam se jel don Damir Stojić ikada pročitao o sindromu policističnih jajnika i obilnom krvarenju u žena? Iako sam protiv lječenja žena antibebi pilulama no pitam don Damira Stojića jel bi bilo bolje da je djevojka/žena iskrvarila ili nedaj Bože umrla? Je li bolje da žena nema mogućnost dobiti djete jel sa takvim simptomima rijetke žene postaju majke normalnim putem osim umjetnom oplodnjom?

Jel ikada don Damir Stojić posjetio žene koje čekaju na 5 ili 7 umjetnu oplodnju sve usukane i izmorene ali sa izrazom na licu i molitvama na usnama da baš taj trenutak uspije barem dobiti mogućnost da postane majka?

Gotovo siguran sam da nikada nije bio, a da konstantno voli docirati. U ovom trenutku kao vjernik don Damir Stojiću ostavite se žena i pustite im da dišu punim plućima. Primite se svog poslanja da učite mlade vjernike da svatko ima svoju misiju u svome životu, da se treba čuvati novi život ne abortirati, da djeca koja se rode potpomognutom oplodnjom su djeca Božja kao i sva druga. Da molite za obitelji koji nemaju djecu da ih Bog blagoslovi. Da bude na čelu kolone osiromašenog i opustošenog naroda. Da bude na čelu kolone roditelja koji nemaju djecu da im država pomogne na sve načine da okuse taj blagoslov. Da bude na čelu ljudi da se ne uvozi hrana, ljekovi itd. koji štete organima za oplodnju.

Ako to nemože neka se on i Batarelo vrate u Kanadu i tamo drže predavanje i pošalju snimku što će im država i narod reći.