Naslovnica Uncategorized Papa Franjo Ratka Perića nije ni spomenuo!

Papa Franjo Ratka Perića nije ni spomenuo!

Ratka nije ni spomenuo! Papa Franjo fra Marinku rekao: Slušajte mons. Hosera. Vrijeme crkvene strahovlade u Hercegovini bliži se kraju, a umjesto prijetnji i strahova stižu promjene. Sve je veća moć onoga koji širi ljubav i mir i koji razgovara s narodom, a to je mons. Henryk Hoser, međugorski i za mnoge hercegovački biskup. U kratkom vremenu on je postao svećenik kojem se vjernici najviše raduju na području Hercegovine i čije se odluke pomno prate.
Krajem proteklog mjeseca fra Marinko Šakota bio je u Vatikanu. „Budite poslušni mons. Hoseru!“ – riječi su pape Franje koje je dva puta prošaptao na uho međugorskom župniku fra Marinku Šakoti prilikom njihovog susreta na nedavnoj audijenciji u Vatikanu.
U najnovijem Glasniku Mira sam fra Marinko opisuje svoj susret s Papom prilikom Međunarodnog kongresa upravitelja i suradnika svjetskih svetišta koji se održavao u Vatikanu od 27. – 29. studenog 2018. godine. Kongres je organiziralo Pontifikalno vijeće za promociju nove evangelizacije pod vodstvom mons. Rina Fisichelle. Šestotinjak sudionika Kongresa razmatralo je nad temom: „Svetište – otvorena vrata za novu evangelizaciju!“
 
Grude.com