Naslovnica Društvo Advent u Tomislavgradu

Advent u Tomislavgradu

Manifestacija “Advent u Tomislavgradu”, koja se prvi put održava u toj općini, započet će u četvrtak, 20. prosinca, koncertom hrvatskog pop sastava “Dalmatino”.

Manifestaciju, koja će se održavati od 20. do 23. prosinca od 17 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, a gdje će za tu prigodu biti postavljen veliki grijani šator, organizira tomislavgradska glazbena skupina Afrodita s nekoliko entuzijasta, uz potporu Kulturno informativnog centra Tomislavgrad i nekoliko gospodarstvenika.

Na trgu će tijekom manifestacije biti postavljene i božićne kućice koje će posjetiteljima nuditi razne proizvode, a od čije će prodaje dio prihoda ići u humanitarne svrhe.

Po riječima organizatora, svi posjetitelji ‘Adventa u Tomislavgradu’, moći će uživati u bogatom glazbenom programu domaćih skupina ‘Afrodita’, ‘Krivi smjer’, ‘Tibet’ itd. dok je za najmlađe predviđeno nekoliko dječjih predstava.

Posebna atrakcija, upravo za najmlađe, bit će Djed Božićnjak koji će mališanima biti na raspolaganju kroz cijelu manifestaciju, navode organizatori.

(Fena)