Naslovnica Sport Božićni domjenak HŠK Zrinjski

Božićni domjenak HŠK Zrinjski

Zrinjski se u medijima ne favorizira kako zaslužuje. “Kičmu ovog ponosa Hercegovine nikada neće slomiti!”, poručio je Lasić.

HŠK Zrinjski Mostar organizirao je tradicionalni ‘Božićni domjenak’ kojem je prisustvovao velik broj uglednika iz sportskog, društvenog i političkog života u gradu na Neretvi. Predsjednik kluba Denis Lasić u svom govoru rekao je kako je uvjeren da će Zrinjski ponosno ostati i opstati na prvom mjestu.

”Tradicionalno se na kraju svake godine okupimo se u prostorijama kluba, najprije da se zahvalimo svim podupirateljima sponzorima i prijateljima HŠK Zrinjski, ali i kroz prijateljske razgovore zamijenimo ideje i planove za narodni period. Naš Zrinjski je aktualni prvak, šesterostruki prvak BiH i prvak zadnje tri sezone i kao takav ponosno predstavlja grad Mostar, regiju i državu općenito”, rekao je Lasić Dodao je da nažalost, uz iznimku nekoliko lokalnih portala, uspjeh Zrinjskog se ni izbliza ne favorizira u medijima na način koji klub zaslužuje.

”Vječna smo tema onih koji su pokušali zatirati svaki spomen hrvatskog i svaki spomen Zrinjskog, a sve s ciljem da se uspjeh kluba obezvrijedi i minimalizira do krajnjih granica. Mi ćemo opet tiho i radno sa snagama koje imamo i sa svima vama iz naše obitelji Zrinjskog čvrsto i ponosno ostati i opstati na mjestu na koje smo se navikli i ne kanimo ga dati nekom drugim”, kazao je Lasić, dodajući da s ovakvim stručnim stožerom igračkim kadrom i svim prijateljima kluba, s tom pozitivnom i pobjedničkom sinergijom koja vlada u i oko kluba nema sumnje da Zrinjski neće uspjet’.

”Idemo jako po sedmu titulu prvaka i paralelno s tim po drugi bh pehar kluba”, kazao je Lasić, zahvaljujući se na poseban način Ultrasima. ”Dragi Ultrasi vi koji ste najprivrženiji klubu, koji toliko trpite policijske torture i svega negativnog podnesete, samo što volite svoj klub. Vi koji na stotine kilometara prevalite da bi bili uz Zrinjski, nastavite i dalje biti na tom putu ponosa i slave”, rekao je Lasić.

Lasić je dodao da ”smo svakodnevno svjesni, da osim omalovažavanja naših rezultata i uspjeha, radni centri moći nas pokušavaju uništiti”. ”Mogu pokušavati, možemo se i saviti, ali kičma ovog ponosa Hercegovine se nikad neće slomiti”, poručio je.

Dodao je da će Zrinjski u zahvalu svemu što prijatelji čine, i dalje ići uspješno kao i do sada. ”Okupit ćemo se i sredinom veljače na tradicionalnoj ‘Noći plemića’ i tako dati podršku našem Zrinjskom.

Dragi prijatelji dopustite na kraju da vam u ime upravnog odbora i ime Zrinjskog čestitam božićne blagdane te poželim puno zdravlja u 2019. godini. I da ne zaboravimo ‘Zrinjski je život i više od toga’,” zaključio je Lasić svoj govor.

 

Bljesak.info