Naslovnica Politika Bivši efendija Mustafa Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto...

Bivši efendija Mustafa Cerić: Drago mi je što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci

Inače, bošnjački mediji su već stigli izmisliti vijest o tome da se Dragan Čović fotografirao sa Slavkom Lisicom, sprskim vojnikom koji je, inače, danas posthumno odlikovan od Željke Cvijanović u Banja Luci što je ponukalo i ex-reisa Cerića da javno reagira.

Mustafa Cerić, bivši poglavar Islamske zajednice u BiH, danas je na svom facebook profilu, komentirajući odlazak Dragana Čovića u Banja Luku povodom Dana RS-a, kazao kako mu je “posebno drago jer su Bošnjaci izabrali Komšića usprskos Čoviću i takvima kao što je on”.

Inače, bošnjački mediji su već stigli izmisliti vijest o tome da se Dragan Čović fotografirao sa Slavkom Lisicom, sprskim vojnikom koji je, inače, danas posthumno odlikovan od Željke Cvijanović u Banja Luci.

Čović je pak na fotografiji s Živkom Radišićem, bivšim članom Predsjedništva BiH.

Inače, u Banja Luci je danas proslava 9. siječnja, Dana Republike Srpske koji je ustavan nakon što je Narodna skupština RS-a usvojila zahtjeve Ustavnog suda BiH i ukinula krsnu slavu. Također, u bošnjačkim medijima, Dragan Čović je ponovno najveća zvijezda jer je danas bio u Banja Luci na svečanoj akademiji tim povodom.

R. I. / Dnevnik.ba