Naslovnica Crna Kronika Pronađeno tijelo jednog od trojice nestalih radnika u HE Dubrovnik

Pronađeno tijelo jednog od trojice nestalih radnika u HE Dubrovnik

Dubrovnik: Nekoliko osoba prevezeneo u bolnicu zbog požara u HR Plat 10.01.2019., Dubrovnik - Policija i vatrogasci na priloznoj prometnici HE Plat gdje je jutros doslo do pozara. nekoliko osoba je prevezeno u bolnicu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Načelnik dubrovačke policije Ivan Pavličević izvijestio je u četvrtak da su ronioci Javne vatrogasne postrojbe u odvodnom kanalu Hidroelektrane (HE) Dubrovniku, koji spaja centar hidrocentrale s morem, pronašli beživotno muško tijelo, dok se za ostalom dvojicom djelatnika HE još uvijek traga. Netom prije požara čula se eksplozija, piše HRT.

Mogu potvrditi da su oko 14 sati ronioci pronašli beživotno tijelo muškarca u vodovodnom kanalu koji spaja centar hidrocentrale sa morem. Tijelo je izvučeno na površinu, a očevidom će se utvrditi identitet, rekao je načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević.

Za dvojicom nestalih radnika i dalje se traga.

Pavličević je rekao kako je sve upućivalo na to da su trojica djelatnika, koji nisu uspjeli izaći iz HE, pred vatrenom stihijom skinuli dio odjeće i ušli u odvodni kanal, zbog čega je fokus pretraživanja bio odvodni kanal.

jabuka.tv