Naslovnica Društvo U pretprodaji karte za veliki Massimov koncert u Čapljini

U pretprodaji karte za veliki Massimov koncert u Čapljini

Još od prve najave glazbenog spektakla Massima Savića uoči Valentinova vlada veliko zanimanje njegov nastup. Koncert će se održati 8. veljače s početkom u 20 sati u Športskoj dvorani Čapljini.

Massimovi koncerti su, navode organizatori, uvijek opisani kao čarobni, prepuni emocija, predivan spoj sa publikom, a to sve očekuje i publiku iz Čapljine i okolice koji će zajedno u glas pjevati omiljene hitove.

Najbržim obožavateljima omogućene su povoljnije ulaznice u pretprodaji. Ulaznice su od petka, 4. siječnja, u prodaji i mogu se kupiti online na Kupikartu.ba te na sljedećim prodajnim mjestima: caffe bar Hennessy i Absolute Club (Čapljina), Cocktail bar Hemingway (Mostar, Zagrebačka br. 14), Gardens (Međugorje) i u caffe bar Premieru (Čitluk).

Trenutno su ulaznice dostupne po pretprodajnim cijenama – 15 KM (tribine i parter). Također su u prodaji i ulaznice za VIP GOLD po cijeni 35 KM (uključuju piće dobrodošlice i finger food).

”Požurite po najpovoljnije ulaznice za spektakularni koncert Massima u Čapljini, jer je broj istih ograničen”, poručuju organizatori.

bljesak.info