Naslovnica Politika Misija sahranjivanja preostalih Hrvata u BiH

Misija sahranjivanja preostalih Hrvata u BiH

Željko Komšić gostuje na HRT-u.

Iduće nedjelje kod Aleksandra Stankovića u emisiji “Nedjeljom u 2” gost je Željko Komšić. Nastavak je to misije sahranjivanja bosanskohercegovačkih Hrvata koja je dogovorena u studenom na sastanku Stipe Mesića i Željka Komšića u Zagrebu.

Koliko god je smiješno bilo što se Komšić nije sastao s nijednim vodećim hrvatskim dužnosnikom, sastao se s čovjekom koji je izdao Hrvatsku, koji je dilao dokumente međunarodnim sucima i neprijateljima Hrvata, te je unatoč svemu biran za predsjednika u dva navrata.

Sada preko svojih satelita umreženih u razne institucije ima za plan rehabilitirati nelegitimnog člana Predsjedništva BiH, a upravo njih dvojica su dogovorili da se to čini preko Dana Republike Srpske gdje je najlakše zapaliti i one prohrvatske mase koje ne razume Bosnu i Hercegovinu i njeno unutarnje uređenje. Ako nastave s nerazumjevanjem uskoro će komentirati rasprave o Danu RS-a, ali bez hrvatskog naroda u BiH. Velikobošnjačka strategija je jasna, definirao ju je pok. Alija izetbegović još 1970. godine u djelu Islamska deklaracija. Željko Komšić samo je sredstvo da se ona provede, i to najopasnije koje postoji.

HBZ Vijesti