Naslovnica Crna Kronika Sarajevo: Punica naručila premlaćivanje zeta Enesa

Sarajevo: Punica naručila premlaćivanje zeta Enesa

Redakciji „Dnevnog avaza“ obratio se Enes Kozić iz Sarajeva s tvrdnjom da je jučer oko jedan sat napadnut u dvorištu obiteljske kuće u ulici Višegradska kapija u starom dijelu Sarajeva. Prema njegovim riječima, metalnom šipkom ga je udario izvjesni Z. V. kojeg je, kako kaže, poslala njegova punica.

 

– Punica mi je prijetila sve vrijeme, ona ga je poslala da me pretuče. Prijetila je da će mi ga poslati. Odvela je kući svoju kćer, moju nevjenčanu suprugu, ne da joj da živi sa mnom – kaže Kozić.

Enes Kozić, koji ima svoju autopraonicu, u obiteljskoj kući živi s majkom. Te noći izašao je do garaže po drva. Ništa ne sluteći, čuo je da se zaustavio automobil.

– Prišao mi je s leđa i udario me šipkom po glavi. Dok sam padao, vidio sam da je to Z. V., kojim mi je punica prijetila. Majka me je pronašla i pozvala odmah Hitnu i policiju – ispričao nam je Kozić.

Pokazujući nalaz, Kozić kaže da je odbio ostati u bolnici jer se nema tko brinuti za majku. On tvrdi da ga je njegova punica u četvrtak prijavila policiji da ih je maltretirao.

– Lažno me je prijavila. I ranije je protiv mene podnosila lažne prijave – tvrdi Kozić.

Prema navodima iz sarajevske policije, protiv Kozića je B. M. podnijela prijavu da je 8. siječnja oko jedan sat fizički nasrnuo na nju nanijevši joj lakše ozljede.

Iz MUP-a SŽ Avazu je potvrđeno da su liječnici Hitne pomoći 11. siječnja oko jedan sat intervenirali u ulici Višegradska kapija, općina Stari grad, te da je jedna osoba ozlijeđena. Na mjesto događaja su izašli policijski službenici prve PU kojima je E. K. izjavio da ga je napala nepoznata osoba.

Policija istražuje slučaj.