Naslovnica Društvo Skromni Boško osvojio jackpot pa novac dao obitelji i siromašnima

Skromni Boško osvojio jackpot pa novac dao obitelji i siromašnima

“VIŠE je blagoslovljen onaj tko daruje nego onaj tko prima”, moto je kojim se vodio Boško Poljak iz Glavica koji je osvojio jackpot, ali je većinu novca podijelio. Dio je dao obitelji, a dio potrebitima u svom kraju, javlja RTL.

Boško je izjavio da će napraviti poster od poruke s ekrana koja mu je promijenila život.

“Sto kuna sam ubacio preko računa i onda sam igrao pet ruku i onda se samo odjednom na mobitelu pojavilo ‘Jackpot’!” ispričao je.

Najprije je donirao po deset tisuća kuna djeci koja su najpotrebitija, a veći dio ostatka poklonio je obitelji.

“Da ne bi, ono što se kaže, ‘s đavlom došlo – s đavlom ošlo’, on je to fino odlučio potrošiti nešto na renoviranje obiteljske kuće, nešto rodbini i nešto je donirao u humanitarne svrhe”, rekao je Vojo Barać iz Udruge tjelesnih invalida grada Sinja.

Sinjanin Ante Matić otac je dječaka Luke, koji često mora na skupe operacije pa mu je deset tisuća kuna dobro došlo, a ne čudi ga što mu je pomogao Božo koji također nije imućan.

“Većina tih siromašnih imaju više osjećaja jer su više pogođeni s tim stvarima i onda oni to razumiju, a ovi bogati, oni ne razumiju baš sirotinju”, rekao je.

Zbog poklona strica Bože, najsretniji su najmlađi.

“Dao mi je tablet, kupio mi je za rođendan bičava, bombone, četkicu za zube”, rekao je njegov nećak Šimun.

“Božo ovo ni u najmanju ruku nije očekivao niti ga je bila briga za medije i novinare. Ništa stvarno nismo očekivali”, dodao je Božin brat Marijo.

Božo je na kraju najavio da će igrati dok ne osvoji milijun kuna, a onda ide u mirovinu.