Naslovnica Zanimljivosti Karleušin komentar uvrijedio Hercegovinu: Nemate ni struje, ni interneta

Karleušin komentar uvrijedio Hercegovinu: Nemate ni struje, ni interneta

U Hercegovini nema struje ni interneta, rekla je Jelena Karleuša u glazbenom showu ”Zvijezde Granda”, prilikom nastupa kandidatkinje Mire Medan zbog njezinog izgleda.

 

Naime, Karleuša je pitala Miru odakle je, pa ju je, kad je čula da je iz Trebinja, pitala da li oni imaju struju i društvene mreže, piše Blic. ”Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus”, rekla je Karleuša kandidatkinji.Mira joj je rekla da se potrudila, ali Karleuša je nastavila.
”Da li je Trebinje na planini, imate li struje da pogledaš društvene mreže”, rekla je pjevačica. ”Nemojte, molim vas, ne bih voljela da vodim ovakav razgovor. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu? Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom”, rekla je kandidatkinja i tražila da napusti pozornicu, a publika je potom zviždala Karleuši. Podsjećamo kako se Karleuša u žiži javnosti nedavno ponovno našla zbog skandala sa golišavim fotografijama.
Nakon nastupa se na Facebooku profilu oglasio i natjecateljičin muž, koji je Jeleni poslao jasnu poruku, piše Blic. Naime, Milorad Medan nije ostao ravnodušan na Karleušine riječi, pa je poslao brutalnu poruku. ”Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K.”, napisao je na Facebooku Mirin suprug. Foto: Blic / Karleuša u snowu Zvijezde Granda Karleuša se naknadno oglasila na društvenim mrežama, gdje je rekla kako njezini komentari u showu često otvaraju brojne polemike. ”Ovo je show biznis, niko nikog ne tjera da se natječe u ‘Zvijezdama Granda’. Zato se ili poštuju pravila ove igre ili nestaješ. Sem ako nisi ja. Prosto kao pasulj”, napisala je Karleuša na Facebooku.