Naslovnica Gospodarstvo Stranica na kojoj vas čeka više od 170 oglasa za nova radna...

Stranica na kojoj vas čeka više od 170 oglasa za nova radna mjesta

Više od 170 različitih oglasa za posao u turizmu nudi se zainteresiranima na 3. online Sajmu poslova u turizmu, a zaposlenike na taj način traže brojne hotelske kuće do 27. veljače u ponoć, izvijestio je u srijedu portal MojPosao.

Sajam se održava na web stranicama tog portala i dostupan je putem svih uređaja, pri čemu se na oglase prijavljuje putem kratkog obrasca, a postoji i mogućnost ‘chata’ s poslodavcima.

“Ove godine imamo više od 170 oglasa za posao, za stalno ili na određeno vrijeme u hotelima, restoranima, turističkim agencijama te drugim turističkim i ugostiteljskim objektima, a tvrtki-izlagača koji nude poslove na sajmu odnosno zapošljavaju imamo više od 35”, kažu s tog portala.

Traže se pritom konobari, kuhari, djelatnici na recepciji, voditelji restorana, animatori, slastičari, pomoćno osoblja u kuhinji i sobarice, a ima oglasa i za pripravništva za buduće hotelske menadžere te za poslove koji nisu primarno turistički, ali su potrebni hotelima, poput farmaceuta, tehničara u održavanju, prodajnih menadžera i drugih.

Na Sajmu se predstavlja i EduCentar.net, portal s ponudom edukativnih programa, a na virtualnim štandovima osim poslova, mogu se pronaći i iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Sajam poslova u turizmu portal MojPosao pokrenuo je u suradnji s brojnim tvrtkama, koje su ujedno i virtualni izlagači, a već od prvog sajma se pokazalo da je to dobar način za spajanje poslodavaca i tražitelja poslova uoči početka turističke predsezone, pogotovo s obzirom na raširenost korištenja interneta u Hrvatskoj.