Naslovnica Kultura HKZ Troplet poziva na hodočašće u Vukovar

HKZ Troplet poziva na hodočašće u Vukovar

Dragi Tropletari i prijatelji Tropleta!

HKZ Troplet vas poziva da nam se pridružite na zavjetnom hodočašću u Vukovar od 24. do 26. svibnja 2019. godine.

Program hodočašća: Petak, 24. svibnja polazak iz Mostara oko 22 sata.

Subota, 25. svibnja

dolazak u Vukovar u jutarnjim satima; misa u crkvi sv. Filipa i Jakova, razgledanje obnovljene crkve i samostana; posjet Trpinjskoj cesti i spomeniku Blagi Zadri; razgledanje Vodotornju;
odlazak u Vukovarsku bolnicu i posjet muzeju ratne bolnice;
obilazak vojarne i memorijalno-dokumentacijskog centra u Vukovaru; posjet Spomen groblju i Ovčari; posjet Muzeju vučedolske kulture (fakultativna opcija);poslijepodne odlazak u Ilok te posjet samostanu sv. Ivana Kapistrana i Iločkim podrumima; odlazak u hotel, večera i noćenje.

Image result for vukovar

Nedjelja, 26.5.

nakon doručka u hotelu odlazak u Aljmaš, sveta misa u najvećem marijanskom svetištu u Istočnoj Hrvatskoj; odlazak do Đakova, posjet katedrali i užem središtu grada; povratak u Mostar u poslijepodnevnim satima.

Cijena putovanja je 120 KM. U cijenu su uključeni prijevoz, stručna pratnja, ulaznice za bolnicu i Ovčaru te polupansion u hotelu Admiral u Vinkovcima (večera, noćenje, doručak). Uz prijavu je potrebno uplatiti rezervaciju u iznosu od 50 KM. Prijave i uplate se primaju do 28. travnja. Broj mjesta je ograničen.

Kontakt za prijavu i uplate: Doris Rozić, pleternica za mlade, 063 723 805 (SMS, Viber ili WhatsApp poruka, svaki dan od 10 do 17 sati). Uplate rezervacija (50 KM) se mogu izvršiti subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, u Caffe baru Split (Splitska ulica br. 5, Mostar).

Dodatne informacije o hodočašću možete dobiti i na e-mail troplet@troplet.ba ili kod ostalih članova Upravnog odbora HKZ Troplet.

 

Hercegovački portal