Naslovnica Društvo Podržite hodočašće beskućnika u Međugorje

Podržite hodočašće beskućnika u Međugorje

Prodavači „Uličnih svjetiljki“ od 6. do 9. lipnja putuju na hodočašće u Međugorju. Tome se hodočašću jako raduju i neće biti samo putnici već i volonteri. Pridružuju se velikom hodočašću za osobe s invaliditetom na kojemu će prodavači biti pratnja i pomoć osobama s invaliditetom. Vrlo smo ponosni na njihovu spremnost da ponovo pokažu dobru volju i ljubav da i sami pomognu drugome, poručuju iz Franjevačkog svjetovnog reda, izdavača Uličnih svjetiljki i voditelja Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“.

„Za sve naše putnike, prodavače ‘Uličnih svjetiljki’ kao i osobe s invaliditetom, put, smještaj i hrana bit će besplatni. U Međugorju će za osobe s invaliditetom i njihovu pratnju biti organiziran besplatni smještaj, ali moramo organizirati prijevoz i podmiriti taj trošak. Za to nam je potrebna i vaša pomoć jer sami ne možemo.“

Ukoliko ste u mogućnosti podržati ovo putovanje i pomoći da se realizira, možete uplatiti donaciju na račun Franjevačkog svjetovnog reda MB Trsat s namjenom uplate: „Hodočašće beskućnika u Međugorje“.

IBAN Franjevačkog svjetovnog reda MB Trsat je HR6224020061500038922.

 

Hrvatska katolička mreža