Naslovnica Politika Ćiro snimio predizborni spot za Milorada Pupovca

Ćiro snimio predizborni spot za Milorada Pupovca

Iako je član HDZ-a, Miroslav Ćiro Blažević, legendarni nogometni trener u spotu je za SDSS Milorada Pupovca. Andrej Plenković kaže da je “sve to dobro” i da im Ćiro puno vrijedi.

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore, javlja RTL Danas.

– Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek’ to budem ja – rekao je Ćiro, ali i otkrio da ga je strah da ga zbog ovog poteza ne izbace iz HDZ-a.

– Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare – prokomentirao je Blažević.

– Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat – rekao je.

Tvrdi kako ga HDZ može izbaciti iz stranke jer je napravio, kako kaže, nešto što nije imao pravo.

– Ja sam morao podržati ove svoje – dodao je.

– Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko’ mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu – kazao je Ćiro.

Na upit premijeru Plenkoviću je li Ćiro i dalje član stranke, on je odgovorio:

– Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko’ da je – rekao je Plenković i dodao:

– Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko’ narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro.

Ćiro vrijedi puno i SDSS-u kojima je osnovna misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva.

– Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim – rekao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, prenosi 24sata.hr.