Naslovnica Istaknuto Hrgović: Mi smo Hrvati, mi smo najveći ratnici na svijetu

Hrgović: Mi smo Hrvati, mi smo najveći ratnici na svijetu

Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničeg, mi smo najveći ratnici na svijetu. Bolji sam boksač nego prije, puno smo radili na tehnici, rekao je Hrgović za RTL uoči subotnjeg dvoboja s Corbinom.

Filip Hrgović u subotu, 25. svibnja., se bori s Amerikancem Gregoryjem Corbinom, i to na njegovom tlu, u Washingtonu.

Prva je ovo borba našem boksaču na američkom tlu, a za kamere RTL-a otkrio je koliko je samopouzdan uoči borbe s Amerikancem:

– Nisam ja vaš najbolji boksač nego najbolji na svijetu. Corbina čeka večer nakon koje će razmisliti da se ostavi od boksa. On dolazi iz jednog poraza nakon 15 pobjeda tako da poslije ovog poraza od mene moguće da će se ostaviti boksa – rekao je Hrga.

Ovaj put se Hrgović za borbu spremao na američkom tlu, a ovaj pripremni kamp nije bio kao dosad.

– Kamp je prošao odlično, odradili smo sve što je trebalo kao i uvijek, uvijek se spremam maksimalno, i bolji sam boksač nego prije, puno smo radili na tehnici. Vidjet ćete neke nove stvari nego dosad.

U Washingtonu su u istoj dvorani u kojoj će se Hrgović boriti s Corbinom dosad boksale i veličine poput Tysona i Alija, no našeg boksača to nije nimalo zaprepastilo:

– Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničeg, mi smo najveći ratnici na svijetu, a ring je svugdje u svijetu ring. Ništa novog za mene, k’o što sam rekao, čeka vas dobar meč i vjerujem da ću uspješno odraditi ovaj debi – zaključio je za RTL.

Borba se odvija u noći sa subote na nedjelju, a program počinje u 3 sata, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba