Naslovnica Istaknuto “Blatničke note dobrote” 12. kolovoza u Donjoj Blatnici

“Blatničke note dobrote” 12. kolovoza u Donjoj Blatnici

I ovoga kolovoza, osmu godinu zaredom Donja Blatnica će biti centar Hercegovine. Naime, Mate Bulić sa svojim Blatničanima priređuje humanitarno-glazbeni spektakl, još jedne “Blatničke note dobrote”, koje će se na platou crkve sv. Franje održati u ponedjeljak 12. kolovoza.

„Blatničke note dobrote“ i ove će godine zasigurno će biti najveći glazbeni događaj koji po tradiciji na jednom mjestu okuplja tisuće posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i dijaspore čime se iskazuje domoljublje i zajedništvo.

Ove godine  će svi posjetitelji zapjevati s najpoznatijim imenima domaće estrade, a ove godine ćemo u Blatnici vidjeti Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića, Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa, Nenu Belana & Fiumense, Dalmatino, dr. Miću Pehara, Franu Pehara i Tarapana Band, Ivanu Marić, Jozu Vučića, Slavoniju Band, Klapu Bonaca, Zorana Begića, Marinu Tomašević, Stjepana Jeršeka – Štefa, Hercegovačke bećare, Dream team babe, Ivicu Martića, naravno i domaćina Matu Bulića.

No, to nije sve! Na “Blatničke note dobrote” stiže jedno veliko iznenađenje! Koje? E to ćemo vam otkriti u sljedećim danima, tjednima…

Sudeći po imenima i broju izvođača, ne sumnjamo kako će desetci tisuća i ove godine doći u Donju Blatnicu i biti dio humanitarne priče koje ne bi bilo bez Mate Bulića i njegovih Blatničana.

ako se ljeti diljem Hercegovine održavaju mnogobrojne manifestacije, niti jedna ne privuče toliko najzvučnijih imena hrvatske glazbene scene, a niti posjetitelja iz estradnog, gospodarskog, političkog i kulturnog života koliko humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“.

Kao i svih prethodnih godina, dio uprihođenog novca namijenjen je za humanitarne projekte.

Detalji vezani za prodaju ulaznica i druge informacije u sljedećim danima.

 

Brotnjo.info