Naslovnica Zanimljivosti Procurio izgled iPhonea 11, korisnici razočarani: “Preskočit ću”

Procurio izgled iPhonea 11, korisnici razočarani: “Preskočit ću”

Dva mjeseca prije predstavljanja novih modela iPhonea počele su kružiti glasine o njihovom izgledu, performansama i mogućnostima. Poznati YouTuber Marques Brownlee aka MKBHD objavio je video u kojem pokazuje tri prototipa iPhonea 11, a novosti u izgledu ima napretek.

U prodaju će, tvrdi Brownlee, biti puštena tri modela, obični iPhone 11, iPhone 11 Max te iPhone 11R (za koji nije sigurno da će nositi to ime). Prva dva će navodno imati kameru s tri leće, dok će treći biti nešto jeftiniji i zadržati dosadašnji koncept s dvije leće.

Velika “kvrga s kamerom” najveća je novost u dizajnu. “Izgleda kao Apple Watch ili oko izvanzemaljca”, kaže Brownlee. Novitet je i što novi modeli navodno neće imati opciju 3D dodira kojom se (najčešće) zaključavao i otključavao mobitel.

Komentari ispod videa jasno pokazuju da korisnici nisu zadovoljni ovim novitetima, baš kao i nakon svih dosadašnjih promjena iPhonea. “Appleu ponestaje stvari koje može ukloniti s mobitela”, piše jedan gledatelj. “Preskočit ću ovaj iPhone”, zaključuje drugi. “Apple je kao prvi april, ali 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu”, šali se razočarani gledatelj.