Naslovnica Crna Kronika Tijekom vikenda na području Banja Luke uhićene čak 53 osobe zbog droge

Tijekom vikenda na području Banja Luke uhićene čak 53 osobe zbog droge

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su u vremenu od 8. do 11. kolovoza, tijekom planiranih i pojačanih aktivnosti za vrijeme javnog skupa u Banja Luci, oduzeli veću količinu droge i uhitili više osoba.

Naime, tijekom vikenda su uhićene 53 osobe, zbog dovođenja u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe narkotičkih sredstava.

“Tom prilikom ukupno je oduzeto oko 95 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ‘Кokain’, 24 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ‘Spid’, oko 155 tableta, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ‘Ekstazi’, oko 145 grama zelene biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘Marihuanu’ i određenu količinu tableta ‘Diazepam’ i ‘Leponeks’”, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Uhićene osobe biti će procesuirane u skladu sa zakonskim propisima, a u vezi sa počinjenim prekršajima, odnosno krivičnim djelima. O svim aktivnostima informiran je i dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, kao i dežurni sudac za prekršaje Osnovnog suda Banja Luka.

Srpska.info