Naslovnica Crna Kronika Napadač na Srbe torcidaš koji je uletio na teren nakon Gzire?

Napadač na Srbe torcidaš koji je uletio na teren nakon Gzire?

Desno na fotografiji je mladić krhke građe u crnim hlačicama, ima žute tenisice i tetovažu uzduž lijeve noge. Na fotografiji lijevo je torcidaš koji je 18. srpnja uletio na teren nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire

Svi osumnjičeni za napad na goste i vlasnike kafića u Uzdolju kraj Knina pripadnici su navijačke skupine iz Splita i svi su već prekršajno evidentirani zbog nasilja na sportskim utakmicama, a neki su prijavljivani i za kaznena djela.

Objavila je to šibenska policija o napadu koji je okarakteriziran kao nasilničko ponašanje počinjeno iz mržnje, oštećenje tuđe stvari i nanošenje tjelesnih ozljeda.

Policija je na kraju podnijela prijave protiv četvorice i jednoga koji je u bijegu.

Sumnjaju da su imali još 10 pomagača, a svima prijeti i do tri godine zatvora. Prilikom privođenja u zgradu Državnog odvjetništva u Šibeniku, svi osumnjičeni za napad sakrili su lice, a neki su novinarima dobacili: ‘Novinari Srbi! Je*em vam majku!’

Među privedenima bio je mladić krhke građe, imao je crne kratke hlačice, žute tenisice i tetovažu uzduž cijele lijeve noge koju je bilo teško ne primijetiti, pišu 24sata.hr.

Na fotografiji snimljenoj 18. srpnja također je mladić krhke građe, ima crne hlačice, žute tenisice i tetovažu na lijevoj nozi. Fotografija je snimljena nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire na Poljudu, kad su neki pripadnici Torcide uletjeli na teren.

Hajduk je 18. srpnja na Poljudu izgubio od malteške Gzire 3-1 i ispao je iz Europske lige. Nakon sučevog zvižduka nastao je kaos jer su neki torcidaši probili ogradu uletjeli na teren. Neki od njih su pokušali ući i u ložu gdje su bili čelnici Hajduka.