Naslovnica Crna Kronika NOVINARI NAIŠLI NA ZID Ne zna se kako je diler koji je...

NOVINARI NAIŠLI NA ZID Ne zna se kako je diler koji je progutao drogu

Novinari mostarskih redakcija danas ne mogu dobiti informaciju o zdravstvenom stanju dilera koji je prilikom jučerašnjeg uhićenja progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar.

Iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru izjavili su da je situacija specifična, da štite prava pacijenta, te da se za sve potrebne informacije obratimo MUP-u, jer ih oni ne mogu dati.

Glasnogovornik MUP-a Ljudevit Marić pak kaže da je posao policije da čuva uhićenog da ne pobjegne, a da o zdravstvenom stanju pacijenta brine bolnica koja jedina može o tome dati informaciju.

Upoznat da iz bolnice upućuju na MUP Marić kaže “E onda ste naišli na zid. Mi ne možemo govoriti o njegovu zdravlju”.

Podsjetimo, jučer oko 15,30 sati PU Mostar je obaviještena da kod X osnovne škole u Ul.Splitska u Mostaru, NN osoba sa crvenim motociklom prodaje djeci drogu.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su zaustavili navedenu osobu a radilo se o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge , D.P.(1978) iz Mostara.

Isti je nakon zaustavljanja od strane djelatnika policije , progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar. Nakon toga odveden je na Interni odjel bolnice Bijeli brijeg gdje je zadržan na promatranju.

O svemu je upoznat nadležni tužitelj i odjel krim. policije. Cijeli događaj je šokirao mostarsku javnost, osobito roditelje čija djeca pohađaju spomenutu školu.

Hercegovina.in