Naslovnica Kultura Čapljina: Marinko Ćutuk iz legendarne Audicije stiže u Kino Mogorjelo

Čapljina: Marinko Ćutuk iz legendarne Audicije stiže u Kino Mogorjelo

Predstava Ero sa ovoga svijeta gostuje u Čapljini u Kinu Mogorjelo, 23. listopada s početkom u 19 sati.

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne Audicije o monologu ili recitaciji tužne priče o “Keruši i njenih sedam malih kučića” ili one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”

Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih Audicija koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja, a samo u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza.

O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na YouTube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane. Željko Ninčić u Čapljinu stiže kao Marinko Ćutuk (Ero sa ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom Ero sa ovoga svijeta.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući, saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

Ero sa ovoga svijeta urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

Ulaznice po cijeni od 10KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici Čapljina svakim radnom od 8 do 16 sati i na blagajni kina neposredno prije predstave.

Hercegovački portal samo za vas danas priprema nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ulaznice za predstavu u Mogorjelu. Uskoro više detalja na našoj facebook stranici.

Hercegovački portal