Naslovnica Crna Kronika Tužiteljstvo zatvara istragu o ubojstvu Lane Bijedić za medije

Tužiteljstvo zatvara istragu o ubojstvu Lane Bijedić za medije

“Zbog pogrešnih interpretacija, te zlouporabe neformalnih razgovora od strane pojedinih medijskih kuća Županijsko tužiteljstvo ŽZH do daljnjeg neće davati izjave odnosno informacije u slučaju pronalaska mrtvog tijela Lane Bijedić iz Mostara”, istaknuto je iz ove institucije.

 

”Nanosi se ogromna šteta u istraživanju ovog slučaja i stvara se pogrešna percepcija u javnosti koja je ionako uznemirena ovim nemilim događajem. O ovom slučaju ćemo izvijestit javnost kada Tužiteljstvo bude smatralo shodnim” dodaje se..

”Osobno mogu potvrditi da sve policijske agencije u BiH koje su uključene u ovaj slučaj ulažu maksimalne napore da se riješi ovaj slučaj”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Podsjetimo, mlada Mostarka ubijena je u nedjelju, 6. listopada. Tijelo je nađeno u riječi Studenčici u naselju Studenci u ljubuškoj općini. Iz Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu ističu kako osumnjičenih u ovom slučaju još uvijek nema.

 

Bljesak.info