Naslovnica Crna Kronika Policija traga za “Vidovitim Milanom” zbog slučaja Lane Bijedić

Policija traga za “Vidovitim Milanom” zbog slučaja Lane Bijedić

Zadnjih dana su na nekoliko hercegovačkih portala osvanuli komentari osobe pod nazivom “Vidoviti Milan” koji do detalja opisuje način kako je došlo do ubojstva Lane Bijedić. Ipak, kako je objavio Avaz, policijski izvori tvrde kako ono što ta osoba piše nema nikakve veze sa onim što se dogodilo u slučaju ubojstva mlade djevojke.

Tvrdnje koje su iznesene u tom komentaru istražitelji su provjerili, a teorija Vidovitog o tome da je ribar vidio ubojicu dan nakon ubojstva na licu mjesta pala je u vodu, s obzirom na to da su ga automatski morali vidjeti i policajci koji su danima osiguravali i pretresali taj lokalitet. Policija navodno nije mogla ući u trag osobi koja se krije iza pseudonima, ali se na tome intenzivno radi.

Istražitelji iznova saslušavaju sve svjedoke, a iskaz će ponovo dati i ribar koji je pronašao tijelo.

Također, ponovo se pregledavaju snimci koji su izuzeti s brojnih objekata na području Čapljine i Mostara, a istražitelji se nadaju da će im od koristi biti rezultati vještačenja tragova izuzetih s tijela nesretne djevojke, njenih bilješki, laptopa i mobitela.

Prema dosadašnjim pokazateljima, istražitelji su sve uvjereniji da djevojka nije ubijena na mjestu gdje je njeno tijelo pronađeno. Također, sve je izglednije da osoba u čijim su automobilima, Fiat i BMW, traženi tragovi krvi ne može biti povezana s ovim zločinom.

-Moramo biti strpljivi, jer nijedan zločin nije savršen – kazao nam je izvor Avaza blizak istrazi.