Naslovnica Društvo Milanoviću: I ovog ćemo 18. studenog biti “nepristojni” i koračati s desetinama...

Milanoviću: I ovog ćemo 18. studenog biti “nepristojni” i koračati s desetinama tisuća hrvatskih ljudi u Koloni sjećanja

HDZ je na društvenim mrežama reagirao na izjave potencijalnog predsjedničkog kandidata SDP-a o Koloni sjećanja. Podsjetimo, Milanović je rekao da neće sudjelovati u ovogodišnjoj Koloni sjećanja.

“Što je Vukovar? To su njegovi stanovnici, koji su izlazili na izbore i u dva navrata birali gradonačelnika iz redova SDP-a. Taj je čovjek bio zarobljenik u logorima u Srbiji, Penava nije, koliko znam. On će se obračunavati s Plenkovićem i na mimohodu na dan pada Vukovara, koji će HDZ opet pretvoriti u, da ne kažem kakav, pir. Tako da tamo naprosto nema mjesta za pristojne ljude. HDZ je sve potjerao, sve su rastjerali”, izjavio je Milanović, piše Novi list.

HDZ-ovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Zoran ‘Bijesni’ Milanović: ‘Koloni sjećanja naprosto nema mjesta za pristojne ljude’.

I ovog ćemo 18. studenog biti ‘nepristojni’ i koračati, zajedno s desetinama tisuća hrvatskih ljudi, u Koloni sjećanja. U mislima i molitvama sa svim žrtvama velikosrpske agresije, ali i ispunjeni ponosom na pobjedu u pravednome Domovinskom ratu i na hrabrost hrvatskih branitelja. Štoviše, nemamo granica u ‘nepristojnosti’, pa će 18. studenog postati državni praznik – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata & Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje! Da se nikad ne zaboravi!

I reći ćemo Milanoviću i sličnima samo još jednu stvar – Zapamtite Vukovar!”, objavila je stranka na Facebooku.