Naslovnica Uncategorized Gospodo, odriješite kesu: City daje 40 milijuna eura za Olma?

Gospodo, odriješite kesu: City daje 40 milijuna eura za Olma?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dani Olmo (21) mogao bi po prvi put nastupiti u dresu Španjolske A vrste, a to mu je samo dodatna odskočna daska za odlazak iz Dinama. Bjelica je najavio kako se polako opraštaju od Olma, a zainteresiranih ima dosta.

 

Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda… Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica i tako potvrdio kako je Dani Olmo (21) sve bliže izlaznim vratima ‘modrih’. Tu je priču potvrdio i Calcio Mercato koji tvrdi da za Danija Olma u redu stoje velikani.

– Znamo za interes Rome i Milana, ali nisu oni jedini koji ga prate. Dobro igra i velika je zvijezda – objasnio je Vukelić.

Guardiola bi u ‘građanima’ volio vidjeti Španjolca iz Dinama i, bar tako Talijani kažu, spreman je na sljedeći potez. Prema pisanju Football Londona, osim talijanskih klubova i ‘građana’, zainteresirani su i Tottenham, Liverpool te Manchester United. Njegova vrijednost na Transfermarktu je 30 milijuna eura. Liga prvaka je bila velika Danijeva želja, a kada je Dinamo osigurao grupnu fazu, svima je bilo jasno da ćemo mladog Španjolca gledati na Maksimiru i na zimu.

No pitanje je samo do kojeg mjeseca. Zimski prijelazni rok je već pred vratima, a kako kaže i sam Bjelica, toliko je ponuda i teško će ga hrvatski prvak zadržati.

 

24sata.hr