Naslovnica Crna Kronika Radikalni Bošnjaci kod Mostara kamenovali hrvatske aute koji su se vraćali iz...

Radikalni Bošnjaci kod Mostara kamenovali hrvatske aute koji su se vraćali iz Vukovara

M.K. iz Širokog Brijega prijavio je da je, oko 21,30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više nn mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića.

Isti dan PU Mostar je prijavio I.B. iz Korčule da je, oko 22,00 sata, u naselju Vrapćići od strane više nn počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda.

Također, u PS Mostar Sjever je prijavio S.Ć. iz Vrapčića da je grupa od desetak mlađih nn muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo sa hrvatskim registracijskim oznakama gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru.

Pretpostavlja se da su osobe povezane s radikalnim skupinama, organizirani u tzv. ćelije koje djeluju na području Mostara.

Grude.com