Naslovnica Kultura ‘Mame Brotnja’: 22. prosinac biti će poseban dan za Brotnjo

‘Mame Brotnja’: 22. prosinac biti će poseban dan za Brotnjo

Kao što je već Hercegovina info i pisala 22. prosinca biti će za Čitluk dan s puno ljubavi, emocija, dobrote i velikog srca. Srca za one kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Mladi sportaši Ivan Prskalo, Tomislav Bevanda i Ivan Ivanković organiziraju “Turnir četiri kafića” kako bi pomogli najugroženijim obiteljima u općini Čitluk, da bi i oni Božić dočekali na najbolji mogući način. Jedanko tako pomoći će dečki i “Udruzi Susret” iz Čitluka.

Hvalevrjedna akcija nije mogla proći nezapaženo i kod grupe “Mame Brotnja”, koje su se nebrojeno puta istakle svojom humanošću.

Tako su se ove vrjedne i plemenite žene odlučile priključiti mladim sportašima u njihovoj akciji i na taj dan napraviti jednu zajedničku veliku humanitarnu akciju.

O svemu smo danas nešto više porazgovarali s Ivanom Barbarić.

Dobro ste kazali 22.12. biti će poseban dan u našem Brotnju. Kada smo vidjele da naši mladi sportaši rade ovu akciju, odlučile smo se i mi uključiti u cijelu priču. Tako će se u dogovoru s organizatorima turnira “Loptom do dobrote”, sami sportski dio pomaknuti na 15:30. ‘Turnir 4 kafica’ sprema brojna iznenađenja naših najboljih sportaša koji svoja znanja unaprijeđuju izvan našeg Brotnja. Pozivam ovim pute sve Brotnjake i ljude dobre volje da u što većem broju dođu u dvoranu.

Nakon toga slijedi program u vašoj organizaciji?

Tako je. Nakon toga krećemo sa koncertom u našoj organizaciji na Broćanskom Trgu. Na koncertu će nastupiti Slavonija Band, Mate Bulić & Tarapana , Grupe Enigma, Brotnjo, Gabriel te gosti iznenađenja koji će nas zabavljati tijekom večeri. Uz ukusne delicije udruge Susret, Mame Brotnja pripremaju kolače. Biti će tu i odličnih poklon bonova koji će se moći kupiti na našim štandovima. Za vrijeme koncerta će se izvlačiti tombole od kojih je glavna nagrada put u Svetu Zemlju.

Kada se kreće s prodajom ulaznica?

-Od ove nedjelje krećemo s prodajom karata za koncert, koje će koštati 10 KM. 
Božić je vrijeme darivanja, dobrih djela, učinite dobro djelo te pomozite našim sugrađanima, očekujemo vas u što većem broju, kazala je Barbarić za Hercegovina.info.