Naslovnica Zanimljivosti Mate Bulić častio Zagrepčane hercegovačkim delicijama

Mate Bulić častio Zagrepčane hercegovačkim delicijama

Pred velikim brojem svojih obožavatelja, kolega i prijatelja, miljenik publike i kako ga vole nazivati, čovjek iz naroda, Mate Bulić, upriličio je adventsko druženje u srcu Zagreba.

Ispred ‘Nove ploče’ u Bogovićevoj ulici, uz podršku djevojaka iz zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, prisutni su uživali kako u domaćim delicijama iz Matinog kraja uz neizostavni pršut, sir, smokve i rakiju tako i u pjesmi, gdje je Mate uz pratnju tamburaškog sastava ‘Druga strana’ izveo pjesme ‘Moja Hercegovina’, ‘Domu mom’ i trenutni veliki hit ‘Ja sam na te ponosan’ u kojem mu se pridružio i Frano Pehar, koji će zajedno s grupom ‘Tarapana’ gostovati na sva tri najavljena koncerta, prenosi Grude-online.info.

Podsjećamo kako će se Mati na turneji pridružiti i pomno odabrani prateći glazbei ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a izostati neće ni gostovanje dragih mu kolega, navodi se iz Dallas recordsa.

U odličnoj atmosferi i pravoj maloj fešti uz voditelja Dalibora Petka, Mate je službeno najavio svoju veliku dvoransku turneju. Pod imenom ‘Ja sam na vas ponosan’ Mate će u veljači iduće godine održati tri velika koncerta – 20.2. u Spaladium Areni u Splitu, 22.2. u osječkom Gradskom vrtu te 29.2. u Zagrebu u dvorani ‘Dražen Petrović’, gdje će uz zagrebačku publiku na najljepši način uz završetak ove dugoočekivane turneje, proslaviti i svoj 63. rođendan!

Više od deset objavljenih albuma, zlatne naklade, preko stotinu koncerata diljem svijeta, festivalskih nagrada te pregršt legendarnih pjesama koje su već dobile svoje mjesto u narodu poput ‘Domu mom’, ‘ Gori gora, gori borovina’, ‘Narodno veselje’, ‘Ja još uvijek kao momak živim’, ‘Tiho, tiho teče Neretva’, ‘Pjevam i plačem’, dovele su Matu do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene.