Naslovnica Društvo Đoković čestitao Božić, stigle reakcije iz Srbije: “Zar ti ne slaviš 7....

Đoković čestitao Božić, stigle reakcije iz Srbije: “Zar ti ne slaviš 7. siječnja?”

Navijači su oduševljeno ispod videozapisa uzvraćali dobre želje i čestitke, ali pojedincima je bilo nejasno zašto Đoković čestita ako slavi po julijanskom kalendaru

Jedan od najboljih i najvećih tenisača u povijesti, Novak Đoković, čestitao je Božić svima koji slave po gregorijanskom kalendaru putem službenog Twitter profila ATP Toura.

Čestitao je na engleskom jeziku, a na početku videozapisa zapjevao je i popularnu božićnu pjesmu ‘Jingle bells’.

– Želim vam mnogo zdravlja, sreće, ljubavi, radosti, najljepšeg kvalitetnog vremena s vašim najdražima i da vam svima 2020. bude najbolja godina ikada. Djed Mraz mi je već donio poklone, nadam se ćete ih i vi dobiti, ali je najvažnije imati osjećaj sreće u srcu. Uživajte – rekao je Đoković.

Ugrađeni videozapis

Navijači su oduševljeno ispod videozapisa uzvraćali dobre želje i čestitke, ali pojedincima je bilo nejasno zašto Đoković čestita ako slavi po julijanskom kalendaru.

– Zar ti ne slaviš 7. siječnja? – stiglo je pitanje zbunjenog pratitelja.

– Ima obožavatelje koji danas slave Božić, nije teško razumjeti, možda ti nisi taj koji ga slavi. To radi zbog svojih navijača i kako bi ih stekao još više – objašnjavali su pojedinci, a i u Srbiji su komentirali Đokovićev potez.

Novak se oglasio na društvenim mrežama: Imao je važnu poruku – piše Srbija danas, a Alo u podnaslovu kratko poručuje: ‘Ljudina’.

Dodali bismo kako se radi o normalnom i ljudskom potezu sjajnog sportaša.

Dnevnik.ba