Naslovnica Zanimljivosti Prema prognozama AccuWeathera: U BiH stiže prvi obilniji snijeg

Prema prognozama AccuWeathera: U BiH stiže prvi obilniji snijeg

U četvrtak će u Posavini i Krajini prije podne biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje oblačnosti tijekom dana. U ostatku naše zemlje sunčano. U Bosni po kotlinama može biti magle i sumaglice. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od -2 do 3, a dnevna od 1 do 7, na jugu od 6 do 11 °C.

U petak će biti sunčano. Po kotlinama središnje i istočne Bosne može biti magle ili niske naoblake. Jutarnja temperatura od -5 do 0, na jugu od 1 do 4, a dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 °C, prenosi Fokus.

U subotu se u Bosni očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežito vedro. Jutarnja temperatura od -2 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 2 do 8, na jugu od 7 do 12 °C.

AccuWeather nam najavljuje malo veće sniježne oborine 11. siječnja. Također, snijeg bi nam mogao padati i 14., 15. i 16. siječnja i, još malo, 19. siječnja.

Najniža temperatura koju AccuWeather najavljuje je minus 10, i to ujutro 21. siječnja, a najviša je krajem siječnja – bit će 7 stupnjeva.