Naslovnica Zanimljivosti Hercegovac posudio 300 tisuća kuna ministru Kujundžiću

Hercegovac posudio 300 tisuća kuna ministru Kujundžiću

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministar zdravstva, Milan Kujundžić, objavio je novu imovinsku karticu.

 

U novoj imovinskoj kartici stoji da je ministru prošle godine 300.000 kuna posudio ugledni hrvatski farmaceut Miro Palac iz Gruda. Palac je, piše portal Grude.com, suvlasnik i predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharmanet i vlasnik ljekarne Palac.

Što se nekretnina ministra Kujundžića tiče, Jutarnji list piše da ima apartman u Novalji površine 50 kvadratnih metara, čija je približna tržišna vrijednost 750.000 kuna. Vlasnica je njegova supruga.

Potom kuću u Zagrebu u Markuševcu površine 131,91 metar kvadratni, kupljenu kreditom, približne tržišne vrijednosti u trenutku podnošenja izvješća od 1.500.000 kuna. Kao vlasnica je uknjižena njegova supruga.

Ministar je u imovinskoj kartici naveo i kuću u Ivanbegovini površine 100 kvadrata, koju je stekao nasljedstvom, a približne vrijednosti 650.000 kuna.

U imovinskoj kartici nalazi se još jedna kuća u Zagrebu, površine 288 kvadrata, stečenom kreditom, pozajmicom i kupnjom od drugih izvora dohotka, približne tržišne vrijednosti od 1.462.500 kuna.

 

Hercegovački portal