Naslovnica Sport ‘Kauboji’ i ‘barakude’ love finala skoro u isto vrijeme

‘Kauboji’ i ‘barakude’ love finala skoro u isto vrijeme

Foto: Slavko Midzor/Igor Kralj/Pixsell
Iako je prvotno trebalo biti drugačije, satnica je tu – da se mijenja prema željama ‘domaćina’. Naime, naši rukometaši trebali su igrati od 20.30 što bi bilo idealno jer vaterpolisti igraju u 17.30 sati.

 

Trebali smo prvo svi navijati za ‘barakude’, a nakon polufinala protiv Španjolske u bazenu, okrenuti se polufinalu protiv Norveške na parketu. Sve je bilo idealno posloženo, ali onda se u sve to uključio – organizator. EHF je promijenio satnicu odigravanja polufinalne utakmice između Hrvatske i Norveške.

Tako ‘kauboji’ neće na teren Tele 2 Arene u Stockholmu od 20.30, već će igrati u ranijem, ‘popularnijem’ terminu od 18 sati. Zašto? Dobro pitanje. Na skoro svakom pa i ‘seoskom’ turniru za koji postoje pisana pravila postoji stavka da ‘organizator ima pravo izmjene satnice’ pa tako i u ovom, na najvišoj europskoj razini,prenose 24sata.

Trebat će se snaći jer će se najvjerojatnije lomiti utakmica ‘barakuda’ kad će ‘kauboji’ započeti svoj lov na finale. No, što je tu je – nije upitno da će obje naše reprezentacije imati veliku podršku navijača, ali, da je sve to moglo ostati na starom – moglo je. No, nije samo EHF promijenio termin, već i LEN te će tako vaterpolisti umjesto u 19, u bazenu protiv Španjolske biti od 17 sati i 30 minuta.

Raspored polufinala

24. siječnja 2020., petak

Rukomet

18.00 HRVATSKA – Norveška RTL

Vaterpolo

17.30 HRVATSKA – Španjolska HRT2

 

Hercegovački portal