Naslovnica Kultura Hercegovci prošli u idući krug hrvatskog glazbenog natjecanja

Hercegovci prošli u idući krug hrvatskog glazbenog natjecanja

U sinošnjem izdanju popularne glazbene emisije “The Voice Hrvatska” nastupila su tri kandidata iz Hercegovine.

Prvi je nastupao Mostarac Josip Palameta koji je pjevao u duetu s kandidatkinjom iz Argentine Mariom Florenciom Celani, a izveli su pjesmu “How Deep Is Your Love” od poznatog benda Bee Gees. Njihov mentor, Massimo je na kraju odlučio da dalje prolazi Maria, dok je Gobac odlučio preoteti Josipa u svoj tim.

Čapljinac Vinko Ćemeraš je u dvoboj ušao sa 25-godišnjom Petrom Perišić iz Podstrane, a otpjevali su popularni hit pjevačice Rihanne pod nazivom “Stay“. Hercegovac je pridobio naklonost publike na samom početku izvođenja pjesme, a Gobac je na kraju rekao kako je ovo samo natjecanje, te kako ovo nitko ne treba promatrati tužno.

”Zašto bi ovo bilo tužno? Ovo je natjecanje, jedan ide doma, a jedan ostaje. Bili ste odlični i ovo je bilo najbolje što ste izveli. Osjetile su se emocije i pašete si. Moram se za nekog odlučiti, a to će ovog puta biti Vinko Ćemeraš”

Međugorka poznata po izvođenju duhovne glazbe, Darija Ramljak duet je otpjevala sa 24 godišnjim Kristijanom Maroltom, a interesantno je kako su otpjevali pjesmu koju originalno pjeva Massimo i Meritas “Odjednom ti”. Njihova mentorica Vanna nije mogla suspregnuti suze kada donijela odluku te u daljnji krug natjecanja odlučila povesti Dariu. 24-godišnji Kristijan se zahvalio mentorici na svemu naučenome, te je zaključio kako je više naučio tijekom Vaninog mentorstva nego u dosadašnjem radu.

Nakon dvoboja natjecatelji koji su prošli ovaj krug pored sobom imaju natjecanje uživo, polufinale i finale.

 

 

Hercegovina.info