Naslovnica Društvo DONOSIMO VAM SERIJU “NESTALI”, KOJA JE OČARALA GLEDATELJE U HRVATSKOJ!

DONOSIMO VAM SERIJU “NESTALI”, KOJA JE OČARALA GLEDATELJE U HRVATSKOJ!

Lokas je napisao scenarij za seriju od četiri epizode u trajanju od 52 minute kroz koje nam donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

 

Prva epizoda HRT-ove emisije ”Nestali” Joška Lokasa oduševila je mnogobrojnu publiku, a pale su i usporedbe s nedavno prikazanom serijom General.

“Dosad bi Višnjić već tri uloge promijenio i zaprosio nekog, a ovi se još šuljaju”, jedan je od komentara na Twitteru. Drugi pak navodi: “U prvih 10 min više rata nego kod Generala u 8.epizoda, a tamo je bila kao snimana Oluja.” Dosad bi Višnjić već tri uloge promijenio i zaprosio nekog, a ovi se još šuljaju.

Oduševljenje serijom na društvenim mrežama i više je nego očito.  “Izgleda obećavajuće! Ovo se gleda sa guštom dok General bilo negledljivo i vrlo dosadnooooo.”

Podsjećamo, Joško Lokas radio je na bilješkama za seriju od 1994. godine. “Netko treba završiti fakultet, a netko treba završiti rat”,  tu je rečenicu izgovorio prijatelj Joška Lokasa s kojim je trebao ići na studij u Zagreb, ali tada počinje rat, prijatelj se prijavljuje u Hrvatsku vojsku i od tog trenutka sve se mijenja.

Lokas je napisao scenarij za seriju od četiri epizode u trajanju od 52 minute kroz koje nam donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

PRVA EPIZODA:

Hercegovački portal