Naslovnica Sport The Telegraph: Europsko prvenstvo se igra u prosincu

The Telegraph: Europsko prvenstvo se igra u prosincu

ENGLESKI The Telegraph objavio je ekskluzivnu vijest da će se Europsko prvenstvo u nogometu igrati u prosincu, a ne u lipnju kako je prije bilo predviđeno. Odgodit će se zbog koronavirusa.

“UEFA će razmotriti pomicanje Eura da omogući Premier ligi i drugim klupskim natjecanjima da nadoknade utakmice zbog kaosa koji je napravio koronavirus. O radikalnim prijedlozima raspravljat će se u utorak nakon što su brojna europska prvenstva odgođena.

S obzirom da je cijela Europa zaustavila prvenstva, izvori iz UEFA-a kažu da će se razgovarati i o premještanju Lige prvaka i Europa lige. Na ljeto 2021. se neće igrati Euro i nogometaši će biti slobodni u to vrijeme”, piše The Telegraph.

Države članice UEFA-e u utorak će na sastanku razgovarati o promjenama i objaviti informacije koje cijela Europa željno čeka.

Davor Šuker će glasati da se odgodi Euro

“Bojim se da se Europsko prvenstvo neće igrati ove godine. To će, uostalom, biti i moj stav tijekom videokonferencije ovoga utorka na kojem će UEFA, predvođena predsjednikom Aleksanderom Čeferinom i članovima Izvršnog odbora, a uz sudjelovanje predstavnika 55 članica, donositi konačnu odluku o pitanju održavanja EURO-a 2020”, rekao je Šuker za Novi list.

 

Index