Naslovnica Sport Čelnici UEFA-e danas će održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55...

Čelnici UEFA-e danas će održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55 zemalja

Foto: Damir Hajdarbašić | Ilustracija

Predsjednik Poljskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e Zbigniew Boniek priznao je kako se UEFA suočava s neizvjesnim vremenima i kako neće moći donijeti ‘konačnu odluku’ na današnjem sastanku.

Europska nogometna federacija (UEFA) danas će održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55 zemalja na kojoj će se raspravljati o sudbini EURO-a koji bi se ovoga ljeta trebao održati u 12 gradova u 12 zemalja, ali i o nastavku Lige prvaka, Europske lige i nacionalnih prvenstava, piše Hina.

“UEFA ne može donijeti konačnu odluku. Možemo samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi,” kazala je novinarima poljska nogometna legenda. “Nažalost, sve je moguće. U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke,” dodao je.

UEFA će danas održati konferenciju s čelnicima nogometnih saveza, Europskim udruženjem klubova (ECA), te predstavnicima europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije novog koronavirusa.

Europsko prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godine utakmicom između Turske i Italije u Rimu, a finale je 12. srpnja u Londonu,prenosi Hercegovina.in.

 

Hercegovački portal