Naslovnica Zanimljivosti Ima jedan Sarajlija koji nije poslao potporu Zagrebu…

Ima jedan Sarajlija koji nije poslao potporu Zagrebu…

Mi ga zovemo političkim Smećem Erdoganove partije u Bosni.  Mi to doista mislimo o njemu.  Čovjek širi nacionalizam u BIH. I udaljuje narode. Razbija državu. Tvrdi da su djeca miješanih brakova obespravljena u BIH. Kako ako je on treći put predsjednik a dijete je miješanog braka. Nitko u Europi nije tri puta bio Predsjednik osim ovog produkta alkoholizma i nacionalizma.

Što je najsmiješnije on je na funkciji hrvatskog člana Predsjedništva. Oteo je trećinu diplomacije koja pripada Hrvatima i tamo postavio svoje nepismene, protuzakonite i protuustavne Nazgule.

Radončić i Džaferović mu ne prijete tužbom za protuustavno djelovanje. Iako znaju da nema pravo veta jer mu hrvatski klub Doma naroda nikad ne bi priznao legitimite.

On je CroVid. Virus za Hrvate u BIH. U ratu je s narodom koji predstavlja.

Pandemija koju širi nezaustavljiva je. I ubija. Vjeru u ovu državu.

On predstavlja veliki dio Sarajeva. Tako da HRT kad prenosi u zanosu divan P.R. Sarajeva ovo bi morao uzeti u obzir.

Beograđani i Zemunci su izišli na balkone u 20:00 h i pljeskali Zagrebu u znak potpore.

Sarajevo je naljepilo reklamu. To je lahko. To ništa ne košta. A srca Sarajeva što kažu? Po komentarima na Indexu kažu “To vam je Zagrebe za UZP”. Nema hvala za BIhać, nema hvala za koridor do Goražda, nema hvala zato što ste zaustavili rat u BIH. Samo zlo pamte. Zlopamtila. Federacija BIH je zlo. Tamnica Hrvata u BIH.

Prevara naroda koji ju je stvorio i državi dao mir.

Neka joj je brza smrt.

 

POSKOK.info