Naslovnica Uncategorized PERNAR ŠOKIRAO “Je li normalno da cijela država mjesecima bude paralizirana da...

PERNAR ŠOKIRAO “Je li normalno da cijela država mjesecima bude paralizirana da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?”

Foto: Screenshot

– Jučer su nas “stožeraši” izvijestili o sedmoj “žrtvi” korone u Hrvatskoj, starcu od 90 godina koji je umro u KB Dubravi, a koji je prethodno imao moždani udar, te visok krvni tlak i dijabetes.

Jel itko među vama stvarno misli da je on žrtva korone ili ste ipak skloniji tezi da je njegova smrt posljedica duboke starosti i prethodnih bolesti koje je imao? – početak je objave Ivana Pernara, šefa istoimene stranke.

Na njegovu objavu uslijedilo je puno komentara, a jedan ga je pratitelj kritizirao:

– Ivane razumijem da ti možda nemaš nikoga starijega doma tko je rizična skupina, ali naprimjer ja imam dvoje starijih ljudi koji su visoko rizična skupina, i koji ako dobiju korona virus biti ce u vrlo teškoj situaciji. Također imam u obitelji osobe koje hvala Bogu još imaju posao i rade u trgovinama. To što ti pozivaš na bojkot mjera samoizolacije izravno utječe na mene i slične meni, i naše obitelji. Zarazi li se jedan velika je mogućnost da se zaraze svi a ja svoju baku i djeda ne želim izgubit bez obzira imali on 150 ili 80 godina. Ako se zaista ne bojiš bolesti otiđi volontirati u neku bolnicu ili sličnu ustanovu. Nemoj mene zakidat za članove obitelji – riječi su jednog muškarca.

Pernar je tada napisao šokantan odgovor:

– Ja razumijem vašu želji da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje? – upitao se Pernar i ostao živ.