Naslovnica Sport ŠTO KAŽETE? Evo tko bi trebao voditi Dinamo iduće sezone!

ŠTO KAŽETE? Evo tko bi trebao voditi Dinamo iduće sezone!

Nažalost po navijače Dinamo nije uspio srediti dolazak Matjaža Keka u Maksimir. Poznati slovenski stručnjak ipak je izabrao reprezentaciju Slovenije, a aktualni hrvatski prvak baš i nema previše vremena da se baci u novu potragu.

 

Osim o Keku, pričalo se još o dolasku Roberta Prosinečkog, pa čak i o Vahi Halilhodžiću. No, to nisu bile baš realne opcije. Od domaćih imena najviše se spominju Goran Tomić, Željko Kopić, Igor Bišćan, Siniša Oreščanin, Romeo Jozak… Ipak, izgleda kako Sportske znaju tko će voditi Dinamo iduće sezone.

Naime, to bi trebao biti upravo Zoran Mamić! Mlađi Mamić je stručnjak koji se dokazao rezultatima, ne samo kao trener Dinama, s Al Ainom igrao je finale klupskog Svjetskog prvenstva. Kao stručnjak ima sve argumente da ostane trener Dinama. Međutim, s obzirom na sve probleme koje ima s hrvatskim pravosuđem, u očekivanju novog suđenja, on je opcija koja se sigurno neće dopasti dijelu javnosti i mnogim medijima.

Isto tako se može postaviti pitanje u kojoj mjeri će se moći koncentrirati na trenerski posao s obzirom na bremenitost pravosudnih problema, koliko će mu oni odvlačiti pozornost. To je definitivna činjenica, od toga se ne može pobjeći. Kad se radi o navijačkoj skupini BBB, onda je stvar jasna, oni traže njegov odlazak iz kluba.

Uostalom, to su imperativno tražili kad su prije nekog vremena bili u maksimirskim prostorijama. Dakle, ukupna atmosfera s Mamićem kao trenerom bit će miljama daleko od one pod kojom su se postizali sjajni rezultati dok je trener bio Nenad Bjelica.

Vremena je jako malo, do kraja prvenstva ostalo je još samo jedno kolo, a i sam Zoran Mamić je priznao kako u ekipi vlada čudna atmosfera. Čak se spominjala ona momčad Dinama koja je igrala u famoznoj Ligi za ostanak 2005. godine. Je li Zoran Mamić pravi izbor?

 

 

 

Nogometne vijesti