Naslovnica Društvo Borba tzv. Armija RBiH bila je “časna i pravedna” koliko i borba...

Borba tzv. Armija RBiH bila je “časna i pravedna” koliko i borba njezina pripadnika Željka protiv sunarodnjaka mu Hrvata

Željko Komšić u uniformi tzv. ARBiH borio se protiv Hrvata kod Kreševa.

Po onoj narodnoj da svaki Cigo svog konja hvali tako je i “zlatni ljiljan” Željko Komšić za tzv. Armiju RBiH kazao da je vodila “časnu i pravednu borbu”.

 

-Stidim se onih koji su počinili zločin u Grabovici, znajući “koliko je pravedna i časna bila borba naše Armije RBiH”, izjavio je Komšić u povodu 27 obljetnice zločina tzv. Armije RBiH nad 33 hrvatskih civila u Grabovici.

Komšić je zločin u Grabovici ovom izjavom pokušao prikazati kao izoloiran incident nekolicine pripadnika njegove časne vojske.

Ta bošnjačka vojska koja je počinila ne samo zločin u Grabovici već desetine drugih stravičnih zločina nad Hrvatima, od zločina u Uzdolu, Trusini, Stipića livadama, Križančevu selu, Buhinim kućama… i da ne nabrajamo, o kojima Komšić šuti, bila je časna i pravedna jednako kao i njezin pripadnik Željko, koji se u toj vojsci borio protiv svojih sunarodnjaka puškom u ratu, a u miru kao oruđe velikobošnjačkog hegemonizma. R.I. HMS

 

 

 

Hercegovački portal