Naslovnica Zanimljivosti Serijal ‘Sam u kući’ počinje ovog vikenda, ovo su datumi emitiranja svih...

Serijal ‘Sam u kući’ počinje ovog vikenda, ovo su datumi emitiranja svih pet filmova!

Bliži nam se prosinac i na RTL stiže obožavana božićna peterologija ‘Sam u kući’. Svake nedjelje došašća i za Badnjak uživajte u filmskim klasicima bez kojih bi Božić bio nezamisliv.

 

‘Sam u kući 5’ – 29. studenoga

Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter, pokušavajući uhvatiti u zamku kućnog duha, stvara najzaštićeniju kuću na svijetu, a zločincima priprema iskustvo koje nikad neće zaboraviti.

‘Sam u kući 4’ – 6. prosinca

Roditelji malog Kevina su se razveli, a dječakov život s majkom neprestano zagorčava nasilni stariji brat. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie. Dječak doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, svjetlima i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom.

‘Sam u kući 3’ – 13. prosinca

Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji računalni čip iz američkog Ureda za obranu, izniman tajni izum koji će vlasniku pružiti neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u automobilu igrački, završi u mirnom predgrađu Chicaga u domu malog Alexa.

‘Sam u kući 2’ – 20. prosinca

Kevin je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry i Marv doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa “peglajući” očevu karticu dok se roditelji bezbrižno odmaraju u Floridi.

‘Sam u kući’ – 24. prosinca

Osmogodišnji Kevin isprva se veseli što napokon u miru može uživati, no njegova kuća nađe se na meti pljačkaša čija je specijalnost ‘pražnjenje’ imućnijih kuća tijekom praznika. Kevin se isprva preplaši, no ubrzo shvati kako je dovoljno hrabar i maštovit da provalnicima ovo postane najgore iskustvo u životu.